7dana je specijalist u web dizajnu, web programiranju i izradi web trgovina(e-commerce). Tvrtku je 2002. godine osnovao Goran Zajec, koji od tada obnaša funkciju direktora, a u osam godina je od ‘jedan čovjek + pc’ izrasla u tvrtku od 14 stalno ili honorarno zaposlenih djelatnika.

7dana nudi klijentima kompletnu uslugu web razvoja(web development) na temelju znanja i stručnosti stečenih u gotovo deset godina u poslu. Slobodno možemo reći da imamo iskustva, radili smo gotovo sve, od malih promotivnih stranica do velikih projekata e-poslovanja te rada na web promociji.

Kako mi to vidimo

Web stranice moraju odraditi posao za vašu organizaciju. Naš prioritetni cilj je kreirati učinkovite web stranice, web mjesto koje ima pozitivan i mjerljiv utjecaj na rast poslovanja, koja će povećati vaš poslovni ugled, ojačati vaš brand i marketinšku poziciju, web stranicu koja će vam pomoći ostvariti ciljeve koje ste zacrtali.

7dana zna da dobre web stranice zahtijevaju nešto više od samo kreativnih i tehničkih vještina. Radi se o primjeni tih vještina na način koji će napraviti mjerljivu korist za Vašu organizaciju. Da bi to postigli uvijek pokušavamo razumjeti Vas i vaše poslovanje: što radite, kako radite, što su vaše ambicije.